Kuinka punaviinitahran saa pois?

Ota yhteyttä

Kysy tuotteistamme tai pyykinpesusta, soita tai kirjoita. Kaikki palaute on tervetullutta ja vastaamme mielellämme kysymyksiin, jotka koskevat tuotteitamme tai pyykinpesua ylipäänsä.

Puhelin: 0800 165 066 (arkisin klo 10-13)
Juhlapyhien aattona neuvonta on suljettu

info.puhdaskoti@fi.henkel.com

Kuluttajapalvelu
Box 120 80
SE-102 22 STOCKHOLM
SWEDENVoit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella
 
Mielipiteesi on meille tärkeä.
Jos palautteesi koskee tuotetta, ilmoitathan viestissäsi myös tuotteen:
- EAN-viivakoodin alle painetun numerosarjan
- Valmistuserätunnuksen
(Se on painettu pulloon tai takaetiketin päälle, yläpuolelle tai alapuolelle mustalla tai syväpainatuksena, pesupulveripaketin pohjaan)

FAQ

Kuinka tyhjät Mini Risk -pakkaukset voidaan hävittää?

  • Pahvipakkaukset voidaan toimittaa pahvinkierrätykseen
  • Muovipullot voidaan toimittaa muovin kierrätykseen

Miksi huuhteluaine on paksua?

Erityisesti tiivistetyt huuhteluaineet saattavat ajan myötä paksuuntua, jolloin aineen huuhtoutuminen annostelulokerosta vaikeutuu. Kovin paksuuntunutta huuhteluainetta ei yleensä kannata käyttää. Huuhteluaineet suositellaan käytettäväksi puolen vuoden sisällä ostohetkestä hyvän toimivuuden takaamiseksi.

Miksi pesujauheesta jää jäämiä vaatteisiin?

Vaatteisiin saattaa jäädä pesuainejäämiä, jos pesuainetta on annosteltu liikaa tai jos pesukone on ollut ylikuormitettu. Tällöin pesuaine ei pääse kunnolla liukenemaan veteen ja se kasaantuu tekstiileihin. Pesuaine jäämät lähtevät, kun vaate pestään uudelleen tai lisätään huuhtelukertoja. Ongelman välttämiseksi kannattaa välttää pesukoneen täyttämistä liian täyteen ja valita oikea pesuainemäärä.

Miksi pesuaine jää annoslokeroon?

Jos vesi tulee pesukoneeseen alhaisella paineella tai pesuohjelma on energiaa säästävä, pesuaine saattaa alkaa liueta jo annostelulokerossa, koska se ei huuhtoudu riittävän nopeasti eteenpäin. Liukenemista saattaa tapahtua myös silloin, kun lokero ei ole ollut täysin kuiva ennen pesujauheen annostelua. Pesukoneen annostelulokero kannattaakin jättää auki jokaisen pesun jälkeen, jotta se ehtisi kuivua ennen seuraavaa pesua.

Sopivatko Mini Risk -pyykinpesuaine ja -huuhteluaine vauvapyykille?

Sekä Mini Risk -pyykinpesuaineet että -huuhteluaineet soveltuvat erittäin hyvin myös vauvapyykille. Tuotteet ovat hajusteettomia ja ne on kehitetty erityisesti herkkäihoisille, siksi ne soveltuvat myös vauvapyykin pesuun. Huuhteluaineen käyttö pehmentää pyykkiä ja vähentää pyykin sähköisyyttä talvipakkasilla, näin vaatteet tuntuvat iholla miellyttävämmiltä.

Onko Mini Risk -pyykinpesuaineissa zeoliittia / fosfaattia / valkaisuainetta / säilöntäainetta?

Mini Risk -pyykinpesujauheissa on käytetty veden pehmentimenä zeoliittia. Nestemäisessä pyykinpesuaineessa ei ole zeoliittia, siinä käytetään veden pehmentimenä saippuaa.
Mini Risk -tuotteissa ei ole fosfaattia.
Mini Risk tiivistetty pyykinpesujauhe valkopyykille sisältää valkaisuainetta. Muissa Mini Risk -tuotteissa ei ole valkaisuainetta.
Mini Risk pyykinpesunesteet sisältävät säilöntäainetta.

Onko Mini Risk -tuotteissa hajusteita?

Kaikki Mini Risk -tuotteet ovat täysin hajusteettomia. Tuotteissa on ainoastaan raaka-aineiden tuoksu.

Mistä Mini Risk -tuotteita saa?

Mini Risk -tuotteita saa kaikista hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta, voit kysyä sitä kauppiaaltasi.

Minkä pyykinpesuaineen valitsen?

Mini Risk -tuotesarjaan kuuluu kuusi erilaista pyykinpesuainetta: Mini Risk 750 g pesujauhe valkopyykille, Mini Risk Color 750g/1,1 kg/2,65 kg pesujauhe värilliselle pyykille, Mini Risk pyykinpesuneste 1 l yleispyykille ja Mini Risk Color pyykinpesuneste 1 l värilliselle pyykille.

Mini Risk 750 g valkopyykkijauhe sisältää valkaisuainetta, ja siksi se auttaa säilyttämään valkoiset tekstiilit hohtavan valkoisina. Valkoiset tekstiilit voivat ajan myötä harmaantua, jos niitä ei pestä valkaisuainetta sisältävällä pesuaineella. Valkaisuaine voi kuitenkin haalistaa värillisiä vaatteita.